Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Αρχές οικονομικής θεωρίας. Θεωρία και ασκήσεις. Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο (Γ΄ Ημερήσιου - Δ΄ Εσπερινού) (e-book / pdf)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για τη μελέτη του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους/στις μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου, της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου και είναι γραμμένο σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί προσπάθεια αρκετών ετών και προέκυψε ύστερα από συνεχείς διορθώσεις, τροποποιήσεις και προσθήκες, σε συνεργασία με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των Πανελλήνιων εξετάσεων αλλά συγχρόνως και το περιεχόμενο του αντίστοιχου βιβλίου-βοηθήματος που ήδη κυκλοφορεί (και περιέχει τα θέματα και τις λύσεις των Πανελλήνιων εξετάσεων, τις λύσεις του σχολικού βιβλίου και κριτήρια αξιολόγησης), αυτό το βιβλίο διακρίνεται από πληρότητα και μεθοδικότητα.

Το βιβλίο περιέχει:

·
Αναλυτική και κωδικοποιημένη θεωρία, βασισμένη στις παραγράφους του σχολικού βιβλίου.

·
Ανάλυση «σκοτεινών» σημείων της θεωρίας.

·
Παρατηρήσεις στη θεωρία και στις ασκήσεις.

·
Αποδείξεις στη θεωρία.

·
Όλα τα είδη των ασκήσεων των Πανελλήνιων εξετάσεων μέσα από λυμένα παραδείγματα.

·
«Κάνε το ίδιο», το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις για λύση βασισμένες στα λυμένα παραδείγματα και ενδεικτικές λύσεις στο τέλος του βιβλίου.

Η ποιότητα και το πλήθος των θεμάτων όσο και η γενικότερη δομή του βιβλίου το καθιστούν ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό «εργαλείο» στα χέρια των εκπαιδευτικών, προσφέροντάς τους άφθονο υλικό και προτάσεις διδασκαλίας. Θα εφοδιάσει κάθε μαθητή/τρια με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες του καθημερινού μαθήματος στην τάξη αλλά κυρίως στις απαιτήσεις των Πανελλήνιων εξετάσεων.
Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 978-960-16-3954-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Εφηβική

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok