Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Αξιολόγηση 2/5
Email
Περιγραφή Στην καταστροφή της Σμύρνης, η Κυβέλη χάνει τα πάντα: την οικογένεια και τους φίλους της, την κοινωνική θέση της, το μέλλον της. Όταν το καράβι που την έσωσε από τη φλεγόμενη πόλη την αφήνει στο λιμάνι του Πειραιά, η κοπέλα πέφτει στα χέρια της σκληρής ιδιοκτήτριας ενός πορνείου. Η γλυκιά και μελωδική φωνή της τραβάει την προσοχή ενός ταβερνιάρη που της προτείνει να δουλεύει στο μαγαζί του ως τραγουδίστρια για τους πελάτες του. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται για την Κυβέλη: ο υπόκοσμος του Πειραιά με τους μάγκες του που ζουν με τον δικό τους βίαιο κώδικα τιμής. Καθώς η Κυβέλη ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλιά της οικονομικής και κοινωνικής ιεραρχίας και γνωρίζει την επιτυχία, βρίσκεται μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο, δέσμια ενός πάθους ικανού να την καταστρέψει. Με φόντο τον Πειραιά του ’20 και του’30, ξετυλίγεται η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που κατάφερε να γίνει η πιο διάσημη και αγαπημένη ρεμπέτισσα της Ελλάδας.
Γλώσσα
Ελληνικά
ISBN 978-960-496-805-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Κοινωνικό
Έτος Έκδοσης 2012
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 432

Γνώμες πελατών

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013
Τι να πω για αυτό το βιβλίο...Με κούρασε όσο δεν παει..Το έβγαλα μέσα σε 1 ολόκληρο μήνα επειδή έπρεπε να το εγκαταλείψω.Πολυ κρίμα γιατί το βιβλίο όταν το βλέπεις σου αποπνέει τελείως διαφορετική διάθεση απο αυτή που έχεις καθώς το διαβάζεις.Η μετάφραση όχι ικανοποιητική.Ειναι το πρώτο που έχω διαβάσει απο την Κυρία Φραγκουλις.Ευχομαι να βρω κι άλλο βιβλίο της να μου διεγείρει το ενδιαφέρον και ειλικρινά να μην απογοητευθω...
Dimitra kom



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok