Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Αξιολόγηση 4/5
Email
Περιγραφή "...Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε... να προσέχετε πάντα το ποτάμι... .Μη σας παρασύρει..." Η Μελλισάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ'' ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ'' ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν... Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί... Πολλαπλές ανατυπώσεις και χιλιάδες αντίτυπα από ένα βιβλίο που συγκλονίζει!
Είδος
Κοινωνικό
Έτος Έκδοσης 2007
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-960-496-049-1
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
epub
Αριθμός Σελίδων 594

Γνώμες πελατών

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013
Μου κράτησε παρέα στις διαδρομές του ΟΣΕ Γύρω στις 5 ημέρες(όταν το πιάσεις στα χέρια σου δεν το αφήνεις).Μεσα απο αυτό το βιβλίο ζεις 5 διαφορετικές ζωές.ειναι απο τα βιβλία που σου διεγείρουν το ενδιαφέρον.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν τα λόγια της μητέρας που ήταν τα ίδια και η επανάληψη με κούρασε.Κατα τα αλλά ειναι ένα εξαιρετικό βιβλίο.Μου έκανε πολύ καλή συντροφιά....
Dimitra kom



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok