Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Κτερίσματα (e-book / epub)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή Η σαρκική, ενύπνια και γλωσσική περιπέτεια ενός άντρα από την παιδική ηλικία έως την ωριμότητα. Ο Φάις αφουγκράζεται το σεξουαλικό πένθος του ήρωα και αφηγητή του. Φορώντας τη μάσκα του ίμερου, απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη, επινοεί και μεταμορφώνει την αφροδισιακή μηχανή του μονήρους πρωταγωνιστή σε μικροϊστορίες, παραληρήματα, ημερολογιακές εγγραφές, αναγνωστικές σημειώσεις, θεατρικές στιχομυθίες, τραγούδια και ποιήματα. Μινιμαλισμός και θρυμματισμένη πρόζα της ερωτικής μνήμης, παραφοράς και απουσίας. Ένα βιβλίο σκοτεινής ερωτογραφίας, υπό το βορειοανατολικό φως της καταγωγής και της βιβλιοθήκης του συγγραφέα, αλλά και των πιο σωματικών εμμονών του.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες που παρεμβάλλονται στο κείμενο δεν τέμνουν μόνο τη ροή του σε άτυπα κεφάλαια, υποδόρια αποτυπώνουν τη θερμοκρασία και την υγρασία της γραφής, δηλαδή τη μέθοδο ανασκαφής/ανακομιδής ερωτικών κτερισμάτων.
Έτος Έκδοσης 2012
ISBN 978-960-16-4954-2
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Αισθηματικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 288

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok