Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Μέχρι Που Σε Βρήκα

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Καμιά φορά χρειάζεται να χαθείς για να βρεις πού πραγματικά ανήκεις…

Τα περισσότερα κορίτσια θα έδιναν τα πάντα για να περάσουν ένα διάστημα ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Χωρίς ευθύνες, χωρίς γονείς, χωρίς όριο στην πιστωτική κάρτα. Η Κέλσι Σάμερς δεν αποτελεί εξαίρεση. Περνάει φανταστικά... ή τουλάχιστον έτσι λέει στον εαυτό της.

Είναι μοναχική υπόθεση να ψάχνεις να βρεις ποιος πραγματικά είσαι. Ειδικά αν φοβάσαι ότι αυτό που θα ανακαλύψεις δε θα σου αρέσει. Ούτε τα ποτά ούτε ο χορός μπορούν να διώξουν τη μοναξιά της Κέλσι. Ίσως, όμως, να μπορεί ο Τζάκσον Χαντ. Ύστερα από μερικές τυχαίες συναντήσεις, την πείθει να ταξιδέψει με συνοδοιπόρο αυτή τη φορά την περιπέτεια αντί για το αλκοόλ. Με κάθε νέα πόλη και κάθε νέα εμπειρία, το μυαλό της Κέλσι γίνεται όλο και πιο καθαρό και η καρδιά της όλο και λιγότερο δική της. Ο Τζάκσον τη βοηθάει να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες της. Όσο, όμως, μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό της, τόσο συνειδητοποιεί πόσο λίγα γνωρίζει για τον Τζάκσον.
ISBN 978-618-5044-25-1
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 368

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok