Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Διατροφοζουζουνίσματα (ebook/pdf)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Tα Διατροφοζουζουνίσματα γράφτηκαν με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των παιδιών σε θέματα που αφορούν τη διατροφή. H ανάπτυξη της διατροφής ως δεξιότητα βοηθά το παιδί ώστε να μπορεί από μόνο του να εφαρμόζει όσα διδάχτηκε, να ξέρει ποιες τροφές να επιλέγει και ποιες να αποφεύγει, να τρέφεται δηλαδή υγιεινά. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους διατροφικής διαπαιδαγώγησης, τα Διατροφοζουζουνίσματα αποτελούν ένα χρήσιμο ολοκληρωμένο εργαλείο πρώτα από όλα για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς, τους νηπιαγωγούς, τους παιδαγωγούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τους διατροφολόγους και γενικά όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά ή όχι, αλλά πάντοτε με αγάπη, με τη διατροφή των παιδιών.
Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει όλο το σκεπτικό, τη γνώση και τη φιλοσοφία σχετικά με τις διατροφικές δεξιότητες, ενώ στο δεύτερο μέρος υπάρχουν φύλλα εργασίας που περιέχουν βασικές διαδραστικές τεχνικές εκμάθησης, όπως παραμύθια, ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνίες, αινίγματα, συζήτηση, έξυπνες ασκήσεις για το σπίτι και την τάξη, που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση.
ISBN 978-618-03-0101-4
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok